Werkwijze

Bij Lianne Vlielander Fotografie heeft u zelf de keuze, een fotoshoot op locatie omgeving Maassluis, denk hierbij aan: lekker vertrouwd bij u thuis, de oude binnenstad van Vlaardingen of juist een fotoshoot op het strand…  Bijna alles is mogelijk!

Mocht u buiten mijn werkgebied wonen dan bereken ik benzine kosten van 0,35 cent per km.

Na een afspraak te hebben gemaakt kom ik bij u thuis of op locatie om kennis te maken, daarna begin ik de shoot, deze duurt ongeveer 1 uur.

Uit alle foto’s maak ik een selectie, ik bewerk deze in kleur, sepia en zwart/wit, ook maak ik een aantal verschillende collages van de foto’s

Binnen 2 a 3 weken stuur ik de foto’s in klein formaat naar uw mail-adres.

Zo kunt u alle foto’s op uw gemak thuis bekijken.

Daarna kunt u uw keuze maken, welke foto, in welk formaat u wenst te hebben, ook canvas bedrukken en een USB-stick met alle bestanden behoort tot de mogelijkheden.

Tip: neem verschillende setjes kleding mee, want er is voldoende gelegenheid om te wisselen van kleding. Neem daarnaast ook leuke accessoires zoals sieraden, brillen, petjes, sjaaltjes en hoedjes mee.
Samen zoeken we een leuke combinatie uit.

Lianne Vlielander Fotografie behoudt ten alle tijden de rechten op de foto’s en mag deze gebruiken voor haar portfolio en op de internet site.